gereformeerde kerk

groeien in geloof

WAT BETEKENT DAT GELOOF NU EIGENLIJK?

Alpha cursus



Zijn we het kwijt geraakt? Zou kunnen, maar wat zijn we dan kwijt geraakt? Iets met geloof. Iets dat er altijd ergens wel was en nu veel minder. Misschien is juist nu de Alpha cursus voor jou van belang. Voor het eerst of opnieuw onderzoeken 'wat geloof ik nu eigenlijk?' 

Wat is Alpha? 
Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens 10 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Alpha is gratis en verplicht je tot niets. We hopen dat jij je thuis voelt en iedere vraag durft te stellen.

Hoe werkt de Alpha cursus?
Een Alpha-avond begint met een maaltijd. Na een korte inleiding gaan we in kleine groepen doorpraten over de centrale vraag van die avond. Wie is Jezus? Hoe zit het met de Bijbel? Hoe werkt de heilige Geest, hoe zit het met de kerk, enz. 

Waar moet ik zijn voor Alpha?
Alpha vindt plaats op 10 dinsdagavonden + een introductieavond + een alpha weekend (zaterdag - zondag). Tijdens de introductieavond 20 september 2022 (18:45u) ben je welkom om te ervaren of Alpha iets voor jou is, en 27 september starten we.

Locatie: Kostverloren (Kostverloren 2)
Opgave via e-mail: alphacursus@gkbs.nl
Opgave via telefoon: 06-19460035 (Ronny van Renswoude of 06-50418580 (Zeger van Twillert)
Kosten cursus: gratis (inclusief avondeten)