gereformeerde kerk

groeien in geloof

GKBS

Geloofswortels

Heb jij dat ook? Je wil wat doorgeven van je geloof aan je kinderen, maar hoe dan? Zelf heb je goede herinneringen aan bepaalde dingen uit je jeugd in geloven thuis of in de kerk, maar andere dingen zou je zelf misschien liever niet of op een andere manier aan je kinderen mee willen geven. - en dan verder met jouw tekst. En wat als een van de ouders anders (of niet) in het geloof staat, hoe geef je het dan door?

Daarom willen we jonge ouders vanuit de kerk dit aanbieden:

We willen jullie drie avonden geven waarin je met een groep samen optrekt en betrokken raakt bij elkaar. Verbondenheid met mensen die in dezelfde fase zitten, zal je inspireren en bemoedigen. (Misschien herinner je je dat van de avonden doopcatechese.)
Deze avonden zullen bestaan uit bemoediging voor je eigen geloof uit de bijbel, delen van je leven en dat samen in gebed brengen of gebed ervoor vragen. Ook is er tijd om ervaringen in het geloofsopvoeden uit te wisselen. Ook heel welkom als je er alleen voorstaat in de geloofsopvoeding om welke reden dan ook!

We doen dit met een groep die in dezelfde fase zit als jij, want we nodigen iedereen uit die in 2022, 2021 of 2020 een kind heeft gekregen en/of laten dopen. 
Je kan je inschrijven (en/of je vragen stellen) bij karin.timmerman@gkbs.nl op 

Op de gemeentezondag 19 februari is er in ronde 1 een introductie Workshop. 

Voor de serie van 3 avonden kan je kiezen 
3 woensdagavonden: 22 februari,  15 maart, 12 april
Of 
3 donderdagavonden: 23 februari, 16 maart, 13 april