gereformeerde kerk

groeien in geloof

Op ontdekkingsreis in de bijbel: boekbespreking & ontmoeting

Lees je bijbel

‘Wie is er niet opgegroeid met het liedje ‘Lees je bijbel, bid elke dag’? In Lees je bijbel gaan we op zoek naar manieren die ons kunnen helpen de Bijbel echt te gaan lezen. Het is een verdiepend, inzicht gevend en praktisch boek, dat je helpt om je eigen drijfveren te ontdekken, het schuldgevoel van je af te schudden en opnieuw met de bijbel aan de slag te gaan-op een manier die bij jou past.

Het boek Lees je bijbel is een ontdekkingsreis naar hoe je bijbel kan lezen op een manier die bij jou past. De bijbel is relevant maar soms zo lastig. En goede gewoontes ontwikkelen als tijd nemen voor bijbellezen is een uitdaging. Daarom gaan we samen met dit fleurige boek van Corien Oranje aan de slag. Via Lees je bijbel vind je al veel info over het boek. Maar mail gerust naar Karin als je vragen hebt. Als de aanschaf van het boek een probleem is, gaan we dat oplossen.

Nieuw tijdstip: donderdagmorgen 10.00 uur! Kan je dan niet maar wil je wel graag, mail dan naar Karin want de cursus kan schuiven als dat beter past in de agenda's.

Algemene informatie:
 
Datum 4 donderdagmorgens in maart
Cursusleider Karin Timmerman
Locatie Waarschijnlijk Kostverloren, maar wordt nog bekend gemaakt.
Tijd ochtend 09.45- 11.45 uur
Minimaal aantal deelnemers 4
Maximaal aantal deelnemers 10

Opgeven
Je kunt je hiervoor per e-mail aanmelden bij ontmoetingeninspiratie@gkbs.nl of telefonisch bij Wilma Boekhout, 06-22604029.
Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Materialen
Zelf het boek Lees je bijbel van Corien Oranje aanschaffen (maar mail Karin als dat niet te doen is!!! )

Eventuele kosten
Je mag een vrijwillige bijdrage geven t.b.v. de activiteiten van Ontmoeting & Inspiratie

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met karin.timmerman@gkbs.nl, telefoon 0622179525