gereformeerde kerk

groeien in geloof

Samen aan de slag met opvoeding

Parenting children course


LET OP: i.v.m. aangescherpte COVID-19 maatregelen, kan de Parenting course niet beginnen op 11 januari. Geef je gewoon op, dan hebben we een beeld wie er mee willen doen. Dan gaan we kijken of we de cursus naar achteren kunnen schuiven.


Elke ouder kampt met uitdagingen in de opvoeding. De Parenting Children Course van Alpha Nederland biedt ouders een plek om samen te praten en te denken over hun rol als opvoeder. De Parenting Children Course wordt vanaf 11 januari 2021 opnieuw in Bunschoten-Spakenburg georganiseerd.

Het doel van deze cursus is om ouders praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling van hun rol als opvoeder. Het is mooi als je samen komt als stel. Maar alleen ben je ook van harte welkom. Gun jezelf de tijd om even een stap achteruit te doen. Even te kijken hoe het gaat in het opvoeden en waar je kan leren van anderen. In 5 interactieve avonden behandelen we de volgende onderwerpen:

11 januari: Basis, bouwen aan veiligheid
18 januari: Behoeften, ontdekken van genegenheid
25 januari: Grenzen, ontwikkelen van vrijheid
1 februari: Relaties, leren van sociale vaardigheden
8 februari: Ruimte, groeien naar zelfstandigheid

De parenting course wordt gehouden in De Bron. Er is inloop vanaf 19:45u en om 20:00u starten we. Kosten zijn 15,- per stel (incusief koffie, thee en werkboek). OPGEVEN bij Gerda van de Geest: 06-23740512 of gerdavandegeest@gmail.com. Er is ruimte voor maximaal 6 stellen.

De volgende personen werken mee aan deze cursus: Gerda van de Geest, Danielle Hop, Magreet Laseur, Ingrid Nagel, Ewout van de Groep, Anja Pathuis en Ronny van Renswoude. Wij zijn betrokken bij diverse gemeenten in Bunschoten-Spakenburg.

 
Druk op een link om het PDF document te downloaden
Flyer
menu
Parenting children course
Agenda Kerkdiensten
Zuiderkerk
START : ZO, 18 APR om 9:30 VOORGANGER : Ds. Karsten van Staveren (Doopdienst)
START : ZO, 18 APR om 16:30 VOORGANGER : Jan Visser, Jeugddienst
Adventkerk
START : ZO, 18 APR om 10:00 VOORGANGER : Ds. Ruben Werrie
START : ZO, 18 APR om 19:00 VOORGANGER : ds. B.J. Heusinkveld, Daarle
Alle kerkdiensten
laatste nieuws
zie meer nieuws