gereformeerde kerk

groeien in geloof

Motortoertocht 24 september

Toeren langs 's Heren wegen

Toeren met de Heer? De eerste christenen werden ooit eens mensen van de Weg genoemd. Hoe mooi is het dan om met elkaar onderweg te zijn. En wel in de vorm van een motortoertocht!
We verzamelen ons om 9:30 uur bij de Zuiderkerk. Waarna we voor een kort moment van gebed en bezinning de kerk binnengaan.  Na dit moment met God, wordt het tijd om de wind te voelen waaien en zullen we beginnen aan de toertocht.  De bedoeling is dat je je eigen lunchpakket meeneemt. Indien mogelijk zullen we ergens stoppen voor koffie. 

Deelname aan de toertocht is voor eigen verantwoordelijkheid. We gaan ervan uit dat iedereen veilig en vaardig zich door het verkeer kan begeven. Bij slecht weer (lees regen) zullen we de motortoertocht afzeggen en op zoek gaan naar een alternatieve datum.

Aanmelden kan via een mailtje naar ds. Karsten van Staveren.: ds.kvanstaveren@gkbs.nl
 
Algemene informatie 
 
Datum zaterdag 24 september
Leiding ds. Karsten van Staveren en Tijmen Koelewijn
Locatie route volgt ;-)
Tijd 9.30 uur verzamelen bij de Zuiderkerk
Minimaal aantal deelnemers 6
Maximaal aantal deelnemers Geen

Opgeven
Je kunt je hiervoor, uiterlijk op 20 september per e-mail aanmelden bij ontmoetingeninspiratie@gkbs.nl of ds. Karsten van Staveren
Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Materialen
Motor en beschermende kleding.

Eventuele kosten
Versnaperingen onderweg zijn voor eigen rekening.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met ds. Karsten van Staveren , telefoon 033-8879380 of per email ds.kvanstaveren@gkbs.nl