gereformeerde kerk

groeien in geloof

Dan zult u de waarheid kennen en door de waarheid bevrijd worden.

Vrijheid in Christus

Johannes 8:32 Dan zult u de waarheid kennen en door de waarheid bevrijd worden.

Voor iedere christen waar die ook staat op geloofsniveau, voor alle werkers in de kerk is het een gedegen fundament om het mooie werk wat ze doen te ondersteunen. De training is interkerkelijk en staat open voor iedereen die Jezus heeft aangenomen als Redder en Verlosser om vervolgens te gaan leven in Christus in volledige vrijheid en afhankelijkheid van Hem. De cursus is ontwikkeld door Neil Anderson in de volgorde van Waarheid, Geloof, Gedrag en Gevoel. De Waarheid is de Bijbel van waaruit wij leven, Geloof komt voort uit de waarheid en vervolgens zal je Gedrag daarmee in overeenstemming komen met als gevolg dat je Gevoel niet of minder je leven beïnvloedt wanneer je weet wie je bent in Christus ( Paulus gebruikt dat circa 130x in de bijbel).

Onderwerpen zoals je identiteit om te leren kennen wie je bent: Geliefd, Waardevol en Aanvaard, wie ben ik echt!, wat is mijn doel op aarde, wat is de Wereld t.o.v. het Geloof komen ruimschoots aan bod. In vaste groepen behandelen we de besproken onderwerpen die door verschillende sprekers worden gebracht. De cursus gaat over max. 13 avonden (aaneensluitend, behalve de herfstvakantie) en een zaterdag. We starten in september en zijn uiterlijk half december klaar.

Voor verdere informatie: https://ficm.nl/vrijheid-in-christus/

Voor interesse voor een volgend seizoen: laat het ons weten.
 
Algemene informatie:  
 
Datum vanaf dinsdag ? september
Cursusleider(s) Robert de Boer en Zeger van Twillert
Locatie Kostverloren
Tijd 19.15 - 21.30 uur
Minimaal aantal deelnemers 10
Maximaal aantal deelnemers min 20 – max 50 (afhankelijk van de maatregelen)

Opgeven
Je kunt je hiervoor, uiterlijk 13 september (datum), per e-mail aanmelden bij ontmoetingeninspiratie@gkbs.nl of telefonisch bij Wilma Boekhout, 06-22604029 . Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Materialen
Je ontvangt het cursus-werkboek.

Eventuele kosten
Voor cursusmateriaal en de zaterdag inclusief lunch vragen wij € 60,00

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert de Boer, telefoon 06-20361612, deboerrobert1964@gmail.com of Ronny van Renswoude 06-19460035 of r.vanrenswoude@gkbs.nl

Vraag aan Robert de Boer en Zeger van Twillert:
Waarom vind jij dat de mensen naar jouw activiteit toe moeten komen? 

Vele mensen zijn jullie voorgegaan en van veel mensen is hun leven werkelijk veranderd. Ze zijn er achter gekomen dat ze er werkelijk toe doen en in Vrijheid mogen wandelen, niet onder het juk van moeten maar in de Vrijheid van mogen, van Zondaar naar Heilige, die nog zonde doet. Alles op basis van de enige echte Waarheid: de Bijbel.

Wat maakt deelname aantrekkelijk?

Het is een training waarbij de deelnemers zelf aan de slag gaan met begeleiding, kortom erg interactief.