gereformeerde kerk

Kerkdiensten

31 mei, 2020 - 09:30

Zuiderkerk Zondag week 23

Klik hier voor de liturgie van de dienst!

Bij de diensten:

Nu de maatregelen van de overheid langzaam maar zeker versoepeld lijken te gaan worden, zullen we in de maand juni het oude preekrooster weer ter hand nemen. We hopen de doop weer te gaan bedienen, belijdeniscatechisanten zullen van hun geloof getuigen, maar dat alles vergt enkele aanpassingen en zal in zeer kleine kring gebeuren. Met de ervaringen in de komende maand opgedaan, hopen we dan vanaf juli de kerken wijder te kunnen openen.
Eigenlijk start deze nieuwe periode met Pinksteren. Op deze verjaardag van de kerk hopen we 's ochtends maar liefst drie diensten aan te bieden, waaronder een doopdienst in de Zuiderkerk. Enkele doopouders kijken al heel lang uit naar de doop van hun kindje en kunnen leven met de aanpassingen die voor deze dienst onvermijdelijk zijn. Op 31 mei hopen de volgende kinderen gedoopt te worden:
Jan Albertus (Bjurn) ter Maten, zoon van Jan en Linda ter Maten – ter Haar. Bjurn is het broertje van Misha. Herma Eva (Maeva) de Graaf, dochter van Rick en Esmée de Graaf – van der Coterlet. Maaike Mengsje (Amy) Hopman, dochter van Jan en Alida Hopman – de Graaf). Amy is het zusje van Kiera. Ik wens jullie allen een mooie en gezegende dienst en hopelijk zullen familie en vrienden zich op afstand desondanks met ons verbonden weten.
​Ds. Ruben Werrie