gereformeerde kerk

Kerkdiensten

21 juni, 2020 - 09:30

Zuiderkerk Zondag week 26

Klik hier voor de liturgieën van de diensten!
Bij de dienst
Op zondag 21 juni zullen in de Zuiderkerk drie gemeenteleden belijdenis van hun geloof afleggen. Deze drie jonge gemeenteleden hebben niet langer willen wachten op de verruiming van de maatregelen van de overheid, maar willen nu al, dus in zeer kleine kring, getuigen van hun geloof in Christus. Daar zijn we blij mee! In de Kerkwijzer kunt u meer lezen over hun motivatie om in deze tijd belijdenis te doen, maar hieronder alvast hun namen:
Estrella van der Heijden
Rense Hartog
Anne van Rossum
Natuurlijk vind ik het nog steeds jammer dat we dit jaar niet in de gelegenheid zijn gesteld om als hele groep gezamenlijk belijdenis af te leggen.
Tegelijkertijd kan ik me goed voorstellen dat catechisanten allemaal hun eigen afweging maken en blijven hopen dat ze op een later moment meer familie en vrienden kunnen uitnodigen.
Dit alles betekent dat ik verwacht dat er in de komende maanden nog één of twee diensten zullen volgen waarin catechisanten van hun geloof getuigen. Voor nu wil ik jullie als groep bedanken voor jullie betrokkenheid en enthousiasme. Het was mooi om met jullie op weg te gaan en ik heb bewondering voor jullie kwetsbaarheid en moed om je in deze tijd uit te strekken naar God en geloof.
Ds. Ruben Werrie

Dienstregeling
Collecten:
1. Kerk
2. Diaconie
Deur: Onderhoudsfonds

De collecten kunnen gegeven worden via de GIVT app of via collecte op de Kerken App