gereformeerde kerk

Kerkdiensten

31 maart, 2021 - 19:15

Zuiderkerk Woensdag week 13

Liturgie Woensdag 31 maart 2021 Stille Week

Stille Week Bijeenkomsten 2021
“Ik ben er voor jou”
De zeven werken van barmhartigheid.

Woensdag “De gevangenen bezoeken”
31 maart 2021
Organist/pianist: Bert Koelewijn / voorzang: Herma v.d. Coterlet


Dienstregeling:
Collecte: St. De Sluis
(Kan via GIVT-app of collecte op de Kerkenapp)

Uitleg Collecte Stichting de Sluis
Stichting de Sluis is een vrijwilligersorganisatie die actief is en rond de gevangenis in de Zaanstreek (regionale gevangenis). Dit doen ze met diaconale activiteiten als kledinguitgifte, geven van cursussen (persoonlijke ontwikkeling, Alpha in Prison cursus en nazorg aan ex-gedetineerden. Ze hebben hun activiteiten onderverdeeld in de projecten familie; persoonlijke ontwikkeling en pastoraat.
 Het doel is herstel bieden waardoor (ex)-gedetineerden en hun familie na detentie een positieve toekomst kunnen opbouwen.  De werkwijze is om met een open houding naast de gedetineerde te gaan staan en hen te motiveren om positieve keuzes kan maken. In het laatste jaar hebben ze vanwege de maatregelen als organisatie veel moeten improviseren, maar hebben veel gedetineerden kunnen bereiken. 
 Uit dit project is er één specifiek onderdeel waar men momenteel tekort aan heeft en waarvoor uw bijdrage wordt gevraagd. Het betreft met name de mogelijkheid tot bezoek, het contact tussen vader en kind (van de gedetineerden). Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.
 
Druk op een link om het PDF document te downloaden
Liturgie