gereformeerde kerk

Kerkdiensten

3 april, 2021 - 19:30

Adventkerk Zaterdag week 13

Klik hier voor de liturgie van de Paaswake

Stille Zaterdag “De doden begraven”
Aanvang 19.30 uur
Organist: Maarten Veldman
Voorzang: Theco en Patricia Pruijs, Herma van de Coterlet


Collecte Stichting de Sluis

Stichting de Sluis is een vrijwilligersorganisatie die actief is en rond de gevangenis in de Zaanstreek (regionale gevangenis). Dit doen ze met diaconale activiteiten als kledinguitgifte, geven van cursussen (persoonlijke ontwikkeling, Alpha in Prison cursus en nazorg aan ex-gedetineerden. Ze hebben hun activiteiten onderverdeeld in de projecten familie; persoonlijke ontwikkeling en pastoraat.
 
Het doel is herstel bieden waardoor (ex)-gedetineerden en hun familie na detentie een positieve toekomst kunnen opbouwen.  De werkwijze is om met een open houding naast de gedetineerde te gaan staan en hen te motiveren om positieve keuzes kan maken. In het laatste jaar hebben ze vanwege de maatregelen als organisatie veel moeten improviseren, maar hebben veel gedetineerden kunnen bereiken. 
 
Uit dit project is er één specifiek onderdeel waar men momenteel tekort aan heeft en waarvoor uw bijdrage wordt gevraagd. Het betreft met name de mogelijkheid tot bezoek, het contact tussen vader en kind (van de gedetineerden). Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. 
Druk op een link om het PDF document te downloaden
liturgie Paaswake