gereformeerde kerk

groeien in geloof

gereformeerde kerk

Corona versoepelingen in de kerk

Van het moderamen
Vanaf 5 juni 2021 heeft de rijksoverheid weer versoepelingen doorgevoerd. En gelukkig geeft dat ook weer ruimte voor onze kerkdiensten. Het CIO kwam afgelopen woensdag met een advies, maar roept ons ook op om hier op een verantwoorde en terughoudende manier gebruik van te maken.

We mogen meer mensen ontvangen tijdens de diensten, voor de Zuiderkerk zal dit 100 zijn, voor de Adventkerk 50. Het aanmelden via weernaardekerk@gkbs.nl is nog steeds nodig
Nieuw is dat er max. twee coupletten op praatniveau gezongen mogen worden aan het eind van de dienst. Helaas nog niet uit volle borst, maar een begin is er. 

Vanaf 13 juni zal er weer oppas zijn in beide kerken, ook hier is aanmelding noodzakelijk. 

Wat vergaderingen betreft zullen we nog terughoudend zijn. Afgesproken is dat een aantal vastgestelde vergaderingen fysiek gehouden mogen worden.   

We realiseren ons, dat we nog steeds leven met beperkingen en dat het voor ons gevoel veel te langzaam gaat, maar het eind is in zicht en laten we het met elkaar nog even volhouden. Vanaf 1 september zal er hopelijk weer meer mogelijk zijn en kunnen we met frisse moed weer aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.