gereformeerde kerk

groeien in geloof

personalia

het pastorale team van gkbs

Ronny van Renswoude, Kerkelijk werker
Ik ben Ronny van Renswoude en ben geboren op 23 mei 1969. Inmiddels alweer 22 jaar getrouwd met Dineke. Samen hebben we vijf kinderen gekregen. We wonen in Maartensdijk en zijn kerkelijk betrokken bij de hervormde gemeente van Westbroek. Afgelopen 11 jaar heb ik gewerkt in de hervormde gemeente van Giessen-Oudekerk en Peursum. Dat was een ontzettend mooie tijd waar ik heel veel geleerd heb.

Langere tijd heb ik mogen optrekken met zowel jongeren als ouderen. Heel veel verschillende activiteiten kunnen en  mogen doen. Samen hebben we daar gezocht hoe we Jezus kunnen volgen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn geloof in die periode steeds sterker is geworden. Vanaf 1 oktober 2019 ben ik aan het werk als kerkelijk werker in deze gemeente. Ik zal in het begin aan het werk gaan in het pastoraat, jeugdwerk, geloofsopvoeding en gemeenteopbouw.
Ik ga 32 uur in de week werken. Maandag zal een vergader- en thuiswerkdag zijn. Woensdag t/m vrijdag zal ik aanwezig zijn in Bunschoten-Spakenburg en ga ik werken vanuit Kostverloren. Ik ben altijd wel te bereiken zolang mijn telefoon aan staat. Soms zet ik die ook bewust uit en dan bel ik terug op een ander moment.