gereformeerde kerk

groeien in geloof

personalia

het pastorale team van gkbs

Wouter Bos
Ik ben Wouter Bos. Ik ben geboren op 19 februari 1996 in Soest en woon al mijn hele leven in Bunschoten-Spakenburg. Sinds 2017 heb ik een relatie met Marriët.

Ik werk 16 uur in de week als kerkelijk werker in deze gemeente en ik ben er specifiek voor de jeugd. Naast mijn werk in deze gemeente studeer ik nog. Ik studeer Theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en ik doe dit om predikant te worden. Over drie jaar hoop ik deze studie af te ronden.

Deze baan als kerkelijk werker is mijn eerste officiële baan binnen de kerk. Ik kom al mijn hele leven in de Adventkerk en heb binnen onze gemeente ook al meerdere taken gehad. Zo zat ik in de commissie jeugddiensten, was ik leiding bij de Alpha Youth en ben ik jeugdouderling geweest. En nu ben ik dus sinds augustus 2019 kerkelijk werker. In mijn werk houd ik mij bezig met Kerk op Schoot, de jeugddiensten, catechisaties en jongerenpastoraat. Ik hoop met jongeren in gesprek te komen over God en hun persoonlijk geloof. Ik ben ervan overtuigd dat de verhalen van duizenden jaren terug ook vandaag de dag voor hen relevant kunnen zijn en dat God ook bij hun leven betrokken wil raken.