gereformeerde kerk

Kerkdiensten

10 januari, 2021 - 10:30

Adventkerk Zondag week 3

Online dienst
Thema: Ik zie jou

De morgendiensten van 10 januari t/m 7 februari zullen in het teken staan van de thema's die de commissie GAAV heeft uitgewerkt. Zowel in de Zuiderkerk als de Adventkerk. We hebben gekozen om de thema's van GAAV te koppelen aan het leven van Jezus, zoals dat beschreven staat in Marcus 1 en 2. Vanmorgen maken we een start met deze prekenserie. Sjoerd Koelewijn is de gastheer, Wendy Koelewijn verzorgt het kindermoment, Andre Snel zorgt voor de muzikale begeleiding en Ronny van Renswoude neemt ons mee in het Bijbelgedeelte Marcus 1:15-28. Voor de kinderen zijn mooie verwerkingen klaar gezet. Zie het nieuwsbericht "Kidspraise". 

De collecten zijn bestemd voor: 1. Kerk; 2. Diaconie; Deur: Onderhoudsfonds

Om toch te proberen enige verbinding te creëren tijdens onze online diensten willen we gaan werken met een zoom meeting parallel aan de dienst. Via deze link kun je meedoen: https://us02web.zoom.us/j/82741986964?pwd=Sk1kTzlhLzJLNHJyWUg5ek1iSFZUUT09 Als je moet inloggen heb je deze gegevens nodig: Meeting ID: 827 4198 6964 // Passcode: 226565

De zoom is iets voor naast de gewone dienst en kan het best benaderd worden via een aparte telefoon, laptop of Ipad naast het apparaat waar je de dienst op bekijkt. Vanaf zondag zullen we ook proberen om de dienst live via het YouTube van onze kerk. Zoek op GKBS in Youtube.

We hopen jullie allemaal op de zoom te zien.

Liturgie
Welkom
Kindermoment "Jezus kiest zijn leerlingen
Zingen: Vul dit huis met Uw glorie
Vlog "thuis onderwijs"
Zingen: Bij het kruis
Verkondiging "Ik zie jou"
Zingen: Hier is mijn hart Heer
Dankgebed, voorbede en zegen
Zingen: Onze schuilplaats is God