gereformeerde kerk

groeien in geloof

Hoe vieren we onze ontvangen genade

Onze kerkdiensten

Onze gemeente kent verschillende soorten kerkdiensten. Al deze diensten zijn erop gericht om God te ontmoeten. In deze verschillende diensten willen we breed toegankelijk zijn voor gemeenteleden en gasten.

Terugkijken
Diensten bekijken en terug kijken kan eenvoudig via de home pagina van deze website. De 7G diensten worden ook via ons Youtube kanaal uitgezonden.

7G diensten
In de 7G diensten zoeken we naar nieuwe vormen van vieren. De verkondiging van het Evangelie staat centraal. Dat kan naast woorden ook met video, interviews of een lied. We maken gebruik van een muziekgroep en nieuwere liederen. De 7G diensten zijn niet alleen voor jongeren maar voor een ieder die zich meer aangesproken voelt door deze vorm. Het is een soort pioniersplek binnen de gemeente.

Van de 7G diensten wordt een live registratie gemaakt zodat de kijkers thuis het gevoel hebben dat ze erbij zijn. Natuurlijk ontmoeten we graag de mensen in de kerk. Echter we realiseren ons dat gemeenteleden steeds vaker ervoor kiezen om thuis of op een ander tijdstip mee te kijken.

Kerk op schoot
De diensten zijn speciaal voor de allerkleinste. Het zijn sprankelende, belevingsgerichte diensten voor kinderen van 0-4 jaar. Kerk op schoot diensten worden 4x per jaar gehouden. Kijk hier voor meer informatie.

JeugdEvents
Voor de jeugd organiseren we 5x per jaar een JeugdEvent. Dit is echt een hele andere manier van vieren. De JeugdEvents zijn ontstaan vanuit de jeugddiensten. Nu ontmoeten we elkaar rondom geloven op verschillende plaatsen. Klik hier voor meer informatie.

 
Druk op een link om het PDF document te downloaden
Preekrooster
menu
Onze identiteitOnze kerkdienstenOnze organisatiePersonaliaPraktischNieuwsFotoalbumFAQHistorie
Agenda >>
Kerkdiensten
Zuiderkerk
START : ZA, 30 SEP om 14:00 VOORGANGER : ds. R. M. Werrie
START : ZO, 1 OKT om 10:30 VOORGANGER : ds. Gerard Doorn
START : ZO, 1 OKT om 19:00 VOORGANGER : ds. Karsten van Staveren
Adventkerk
START : ZO, 1 OKT om 9:30 VOORGANGER : Ds. Ruben Werrie
Dienst gemist
laatste nieuws
zie meer nieuws