gereformeerde kerk

groeien in geloof

Hoe vieren we onze ontvangen genade

Onze kerkdiensten

Onze gemeente kent verschillende soorten kerkdiensten. Al deze diensten zijn erop gericht om God te ontmoeten. In deze verschillende diensten willen we breed toegankelijk zijn voor gemeenteleden en gasten.

Terugkijken
Diensten bekijken en terug kijken kan eenvoudig via de home pagina van deze website. De 7G diensten worden ook via ons Youtube kanaal uitgezonden.

7G diensten
In de 7G diensten zoeken we naar nieuwe vormen van vieren. De verkondiging van het Evangelie staat centraal. Dat kan naast woorden ook met video, interviews of een lied. We maken gebruik van een muziekgroep en nieuwere liederen. De 7G diensten zijn niet alleen voor jongeren maar voor een ieder die zich meer aangesproken voelt door deze vorm. Het is een soort pioniersplek binnen de gemeente.

Van de 7G diensten wordt een live registratie gemaakt zodat de kijkers thuis het gevoel hebben dat ze erbij zijn. Natuurlijk ontmoeten we graag de mensen in de kerk. Echter we realiseren ons dat gemeenteleden steeds vaker ervoor kiezen om thuis of op een ander tijdstip mee te kijken.

Kerk op schoot
De diensten zijn speciaal voor de allerkleinste. Het zijn sprankelende, belevingsgerichte diensten voor kinderen van 0-4 jaar. Kerk op schoot diensten worden 4x per jaar gehouden. Kijk hier voor meer informatie.

Het actuele Preekrooster kunt u vinden op de pagina "wat we doen"