gereformeerde kerk

groeien in geloof

gereformeerde kerk

Geloofswortels? Eet je die rauw of gaargekookt?

Geloofswortels? Eet je die rauw of gaargekookt?

Heb jij dat ook? Je wil wat doorgeven van je geloof aan je kinderen, maar hoe dan? Zelf heb je goede herinneringen aan bepaalde dingen uit je jeugd in geloven thuis of in de kerk, maar andere dingen zou je zelf misschien liever niet of op een andere manier aan je kinderen mee willen geven. En wat als een van de ouders anders (of niet) in het geloof staat, hoe geef je het dan door?

We willen jullie drie avonden geven waarin je met een groep samen optrekt en betrokken raakt bij elkaar. Verbondenheid met mensen die in dezelfde fase zitten, zal je inspireren en bemoedigen. Deze avonden zullen bestaan uit bemoediging voor je eigen geloof uit de bijbel, delen van je leven en dat samen in gebed brengen of gebed ervoor vragen. Ook is er tijd om ervaringen in het geloofsopvoeden uit te wisselen.
We doen dit met een groep die in dezelfde fase zit als jij, want we nodigen iedereen uit die in ‘22, ‘21 of ‘20 een kind heeft gekregen en/of laten dopen.

Je kan je inschrijven (en/of je vragen stellen) tot 20 feb. bij karin.timmerman@gkbs.nl op 

3 woensdagavonden: 22 februari,  15 maart, 12 april
Of 
3 donderdagavonden: 23 februari, 16 maart, 13 april 

Op de gemeentezondag willen we al een begin maken in een workshop in ronde 1. In de workshop spreken we over ‘wat wil je doorgeven van je geloof’. 
Agenda >>
Kerkdiensten
Zuiderkerk
START : ZA, 30 SEP om 14:00 VOORGANGER : ds. R. M. Werrie
START : ZO, 1 OKT om 10:30 VOORGANGER : ds. Gerard Doorn
START : ZO, 1 OKT om 19:00 VOORGANGER : ds. Karsten van Staveren
Adventkerk
START : ZO, 1 OKT om 9:30 VOORGANGER : Ds. Ruben Werrie
Dienst gemist
laatste nieuws
zie meer nieuws