gereformeerde kerk

groeien in geloof

gereformeerde kerk

GOD ZORGT VOOR JOU & HET VOGELHUISJE

Bouwsteen connectgroepen

Gezellig met de kinderen uit de connectgroep aan de slag. Na een dikke sneeuw- en ijslaag gaan we richting het voorjaar. De voorjaarsvakantie komt eraan. Met deze bouwsteen kun je snel aan de slag in de voorjaarsvakantie en met de kinderen (mag ook later hoor). Dit kun je als connectgroep coördinator oppakken, maar ook gewoon als deelnemer van een connectgroep. Even met elkaar in gesprek over Gods zorg voor ons. Daarnaast ook praktisch aan de slag door zelf een vogelhuisje in elkaar te zetten.

Let goed op de maatregelen van de overheid rondom corona. Met kinderen is nog steeds heel veel mogelijk. Maar gebruik ook je gezonde verstand.

In deze bouwsteen wordt gesproken over 'vogelhuisjes'. Zonder ingewikkelde timmer acties kun je aan de slag. De vogelhuisjes zijn op te halen in de consistorie van de Zuiderkerk. De Zuiderkerk is iedere morgen open van 9:00u - 12:00u. Gebruik de ingang richting de consistorie zodat je niet door de kerkzaal hoeft te lopen. Die is open als stille ruimte.

Heb je vragen neem even contact op Karin Timmerman (06-22179525).
Zit je niet in een connectgroep maar wil je er wel gebruik van maken? Geen probleem.

We horen en zien graag wat terug van deze bouwsteen. Stuur een mailtje met je bevindingen en een paar leuke foto's naar connectgroepen@gkbs.nl

Kijk hier voor een paar mooie foto's
 
Druk op een link om het PDF document te downloaden
Bouwsteen
Agenda Kerkdiensten
Zuiderkerk
START : ZO, 7 MRT om 9:30 VOORGANGER : ds R.M. Werrie ( Heilig Avondmaal )
Adventkerk
START : ZO, 7 MRT om 10:00 VOORGANGER : ds. Karsten van Staveren heilig avondmaal
START : ZO, 7 MRT om 19:00 VOORGANGER : Ds J.A.S. Vegh Avondmaaldienst
Alle kerkdiensten
laatste nieuws
zie meer nieuws