gereformeerde kerk

groeien in geloof

gereformeerde kerk

Kidspraise

Beste ouders en kinderen,

Ondanks de nieuwe maatregelen willen we graag doorgaan met de Kidspraise! Covid-19 en de maatregelen om het tegen te gaan dagen ons weer uit. Helaas mag er heel veel niet meer. En daar kun je soms zwaarmoedig van worden. Blij zijn we met de Kidspraise. Door de Covid-tijd hebben veel van onze kinderen minder meegekregen van ons samen het geloof vieren. Kinderen en tieners zijn nu eenmaal niet de juiste mensen om 45 minuten lang naar een schermpje van de kerk  te kijken. Kinderen leren door te doen en door te ervaren.

Jezus zei ooit: “Laat de kinderen tot mij komen en verhinder ze niet”. Daarom willen we zoveel mogelijk kinderen van 4 t/m 12 jaar uitnodigen om elke zondag naar de kidspraise te komen. Ook al kijken papa en mama online de dienst, schroom niet om uw kind(eren) te brengen! 

Helaas lukt het niet om voor as zondag een kidspraise te organiseren. Maar vanaf volgende week  zondag  25 oktober is er wekelijks weer een kidspraise tijdens de dienst van 9:30 uur. Inloop is vanaf 9:10 uur. Kinderen mogen dan bij kostverloren/de zolder worden gebracht. En kunnen na afloop van de 9:30 uur kerkdienst van de Zuiderkerk weer worden opgehaald bij de ingang van kostverloren.

Omdat er as zondag geen kidspraise is staat hieronder voor zondag een kinderprogramma met leuke filmpjes en verwerkingen  zodat de kinderen deze thuis kunnen bekijken, liedjes kunnen zingen en eventueel iets kunnen kleuren, knutselen of puzzelen.

Het bijbelverhaal voor groep 1 t/m 4
https://www.dehenkieshow.nl/aflevering/de-knecht-die-niet-wilde-vergeven

De vertelling voor groep 5 t/m 8
https://youtu.be/reORRqm2PzM

Kinderopwekking 159 vergeven
https://youtu.be/A0dqfUFyY8U

7X70 maal Elly en Rikkert
https://youtu.be/qOofbG0_ypY

Knutselwerkje, klik op onderstaande link. Daar vind u een knutselwerkje
https://gelovenisleuk.nl/images/kinderen/knutselen/vergeving_7_maal_70.pdf