gereformeerde kerk

groeien in geloof

gereformeerde kerk

Nieuwe corona maatregelen : Even een stapje terug..

 6 oktober 2020  Nieuwe corona maatregelen : Even een stapje terug.. Ongetwijfeld heeft u het al vernomen; de kerken zullen de komende tijd nog slechts 30 gemeenteleden ontvangen. Een behoorlijke tegenvaller, maar.. gezondheid voorop!

Wat betekent dit voor het aanmelden voor kerkdiensten?
Alle aanmeldingen voor kerkdiensten, voor vast of éénmalig komen per direct te vervallen, we beginnen weer met een lege lijst. U moet zich opnieuw aanmelden ( ook al had u dat al gedaan voor deze of komende week).
 
Ook voor de jeugddienst zondagmiddag 18 oktober kun je nog aanmelden. Er zijn nog plaatsen. De jeugddienst is ook online. 
Voor de avonddienst en alle andere diensten, kunt u zich opnieuw aanmelden.  's Ochtends 9.30 uur een dienst in beide kerken, en 's avonds om 19.00 uur in één of beide kerkgebouwen.  We gaan ervaren hoe het gaat met aanmelden, volg hiervoor het laatste nieuws op de website, kerkenapp, of bij de zondagse mededelingen.
Aanmelden kan via weernaardekerk@gkbs.nl  en zo nodig via 0630633030
Tijdens de diensten vindt géén gemeentezang plaats. Er zullen weer meezingers worden ingezet, hiervoor zijn we op zoek naar zangers en zangeressen, die dit al dan niet in groepsverband willen verzorgen. Er zal ook een repetitiemoment worden ingelast, zodat de te zingen liederen eigen kunnen worden gemaakt . Van harte welkom! aanmelden kan via weernaardekerk@gkbs.nl
Nog even dit.. we proberen digitaal zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze mededeling, telefonisch is niet te doen. We doen een beroep op uw betrokkenheid: Kent u mensen, waarvan u vermoedt, dat deze mededeling niet bij hen terecht zou kunnen komen,  doet ú dat dan.. even een telefoontje of mailtje naar diegene, die bijna wekelijks naast u zat de afgelopen tijd. Zo moet het mogelijk zijn om er voor te zorgen, dat we niemand de deur hoeven te wijzen zondag, want dat is voor niemand fijn!
We hopen en bidden dat dit alles snel voorbij is en doen daar als kerk onze uiterste best voor.  Bij klachten, koorts en verkoudheid blijft u thuis, ook al had u zich aangemeld. Sterkte voor u, als u zich zorgen maakt, als eenzaamheid op de loer ligt. Pas goed op uzelf en op elkaar.

Samenvatting:
I.v.m. aanscherping van de corona-maatregelen :

-Per dienst mogen we 30 gemeenteleden ontvangen, aanmelden bij voorkeur via weernaardekerk@gkbs.nl  (anders 06-30633030
- Volg www.gkbs.nl , kerkenapp en mededelingen voor het laatste nieuws.
-Zegt het voort! Zodat niemand voor een dichte deur staat zondag..