gereformeerde kerk

groeien in geloof

gereformeerde kerk

Nieuwe maatregelen! De kerk mag voor 75% gevuld worden

Broeders en zusters,
Wat een teleurstelling toen vorige week bekend werd, dat er weer nieuwe maatregelen kwamen, maar we bleven hoopvol.
Helaas blijkt dat het weer aanpassen wordt. Gelukkig niet zo heftig als vorig jaar, maar omdat we geproefd hebben van een stukje vrijheid, valt het ons zwaar. 
Helaas zijn nieuwe maatregelen weer nodig: Iedereen is welkom in de diensten, men hoeft geen coronatoegangsbewijs te laten zien en aanmelden is niet nodig.

Het dragen van mondkapjes bij verplaatsing is verplicht en er moet weer afstand worden gehouden. Voor onze activiteiten buiten de eredienst is de anderhalve meter verplicht en ook het dragen van het mondkapje.

Wat betekenen de maatregelen voor onze diensten:
Nog steeds is iedereen welkom in onze diensten, men hoeft geen coronatoegangsbewijs te laten zien en men hoeft zich ook niet van tevoren aan te melden. En we blijven zingen!!

Wel vragen we om bij verplaatsing een mondkapje te dragen en gepast afstand te houden. In beide kerken is de rechterrij aangewezen, waar de anderhalve meter moet worden aangehouden. Wanneer je in deze rij wilt plaatsnemen, houd dan afstand van de mensen die hier al zitten. 

De kerk mag voor 75% gevuld worden en daar maken we graag gebruik van. We zullen ook nu weer in de gaten houden of deze manier van vieren een goede manier is. Als blijkt dat het verstandig is om het anders te organiseren, dan zullen we dat via de bekende kanalen communiceren. 
We verwachten en vertrouwen erop, dat dit niet nodig zal zijn, omdat men zich aan deze maatregelen houdt. We vertrouwen er ook op dat je met klachten thuisblijft. 

Wat betekenen de maatregelen voor de activiteiten buiten de eredienst:
Bij gebruik van de zalen moet anderhalve meter worden aangehouden en bij verplaatsing moet een mondkapje gedragen worden. 
Huurders van onze gebouwen, moeten gebruik maken van het Coronatoegangsbewijs.
En ook de koren moeten gebruik maken van het Coronatoegangsbewijs.

Lieve mensen, laten we ons niet laten ontmoedigen door deze beperkingen. We hebben laten zien, dat we met elkaar stormen kunnen doorstaan en de kerk van onze Heer heeft het zwaarder gehad. Wees teleurgesteld, maar verlies niet de moed.   

Helaas zijn nieuwe maatregelen weer nodig: Iedereen is welkom in de diensten, men hoeft geen coronatoegangsbewijs te laten zien en aanmelden is niet nodig.

 
Agenda Kerkdiensten
Adventkerk
START : DO, 2 DEC om 10:15 VOORGANGER : ds. R. M. Werrie
START : ZO, 5 DEC om 10:00 VOORGANGER : ds. R.M. Werrie doopdienst
Zuiderkerk
START : ZO, 5 DEC om 10:00 VOORGANGER : ds. K. van Staveren ( doopdienst)
START : ZO, 5 DEC om 19:00 VOORGANGER : ds. J. Tiggelaar (Nieuwleusen)
Alle kerkdiensten
laatste nieuws
zie meer nieuws