gereformeerde kerk

groeien in geloof

gereformeerde kerk

Samen op weg naar Pasen

Samen op weg naar Pasen
De commissie verbinding wil de activiteiten die in de weken rond Pasen georganiseerd worden promoten onder de titel “Samen op weg naar Pasen”. In de volgende Kerkwijzer zult u precieze data en tijdstippen zien bij de activiteiten. Maar dat is kort dag voor sommige plannen die we nu maken. Daarom willen we u vragen ook via de website of Facebook mee te lezen wat het aanbod zal zijn, want daar komt meer info al eerder beschikbaar.

Samen op weg naar Pasen
Zaterdag 20 maart Nederlands Schoon -
Met de Connectgroep kunt u uw straat/straten opruimen. Spreek een tijdstip af en ga aan de slag, en zorg dat een paar mensen koffie en limonade klaarzetten op de stoep om gezellig af te sluiten (op 1.5 meter).

24, 25, 26 maart overdag of vroege avond wandelen "De weg door Jeruzalem".
Dit is te doen in duo’s of als gezin. Het is gemaakt voor jongeren vanaf 10 jaar en dus zeker ook voor volwassenen! U loopt langs 9 stations die ieder een paar minuten van elkaar verwijderd zijn. Op elk station krijgt u via een QR-code een puzzelstuk of opdracht. Bepaal zelf uw/je starttijd en houdt rekening met anderen die ook lopen. Meer info en het startpunt krijgt u na aanmelden bij verbinding@gkbs.nl
In coronatijd is het niet mogelijk een groot event met z’n allen te doen. We houden ons
aan de regels van de overheid. U loopt daarom met mensen uit uw eigen huishouden, of met een tweetal uit verschillende huishoudens. Deze voorwaarden gelden niet voor kinderen tot en met 12 jaar.

Palmzondag 28 maart om 19.00 uur online
Ds. Ton Noort
vertelt over de Mattheüs Passion van J. S. Bach. Het zingen van verschillende aria’s, recitatieven en koralen zal worden verzorgd door een kwartet bestaande uit Herma van de Coterlet, Gré Buitendijk, Cor van Twillert en Bas Buitendijk. De begeleiding op het prachtige orgel van de Zuiderkerk is in handen van Stefan Heinen.
Op de site GKBS.nl komt de link naar de online uitzending.

29 maart tot en met 3 april: Brand een kaars zoals in Veertigdagenkalender net voor 29 maart - met de kaart- en kaarshouder uit het tasje van de Gemeentezondag. U kunt hier een foto van maken en die mailen aan verbinding@gkbs.nl

30 maart tot en met 2 april: zie het programma commissie Stille week

Vrijdagavond 2 april voor iedereen van 11 t/m 18 jaar (TeenBasic, TeenFaith en YouthFaith).
PaasChallenge Jeugd "De weg door Jeruzalem", vrijdag 2 april. Starttijd tussen 18:30 en 19:15. Opgeven in tweetallen bij jjp@gkbs.nl.

Paaszondagmiddag 4 april van 14.00-17.00 uur Walk-thru. U wandelt door de Adventkerk langs inspirerende teksten, en kunt ook een kaars aansteken. Er is ook Coffee-to-go / limonade en u krijgt een smakelijke verrassing mee voor thuis.


 
Agenda Kerkdiensten
Zuiderkerk
START : ZO, 18 APR om 9:30 VOORGANGER : Ds. Karsten van Staveren (Doopdienst)
START : ZO, 18 APR om 16:30 VOORGANGER : Jan Visser, Jeugddienst
Adventkerk
START : ZO, 18 APR om 10:00 VOORGANGER : Ds. Ruben Werrie
START : ZO, 18 APR om 19:00 VOORGANGER : ds. B.J. Heusinkveld, Daarle
Alle kerkdiensten
laatste nieuws
zie meer nieuws