gereformeerde kerk

groeien in geloof

personalia

het pastorale team van gkbs

Karin Timmerman
Ik ben Karin Timmerman maar ook Karin Stalman-Timmerman. Met mijn man Robert heb ik twee kinderen van zeven en negen. We wonen in Hilversum en zijn daar betrokken bij protestantse wijkgemeente De Morgenster. Mijn wieg stond in 1974 in Dedemsvaart maar ik groeide op in Ermelo; dus niet zo ver van hier.

Ik ga werken als kerkelijk werker in onder andere pastoraat en gemeenteopbouw voor 24 uur per week. Als hbo-theoloog heb ik er plezier in om mensen mee te nemen in het verhaal van God.
Mijn communicatie- en organisatie-ervaring (ik heb vele jaren bij de krant gewerkt) zet ik in om mee te werken in het doorvertellen van verhalen die hoop geven. Ik heb bijna twee jaar in de oudste Lutherse gemeente van Nederland gewerkt, dat is in Woerden. Daar heb ik een avondgebed mogen opzetten met de naam Complete Spatie. Dit is een plek waar je stilte kan ‘nemen’ in een drukke week, een echte spatie dus. Ook heb ik gesprekken over de Bijbel geleid en meegewerkt in vele ontmoetingen tussen jong en oud.

Normaal geniet ik in m’n vrije tijd van wekelijks volleyballen, een wandeling op de hei bij ons om de hoek of verder weg (als je op A1 bij Witte Bergen de hei op gaat, daar aan die kant van Hilversum) en soms een tijdschrift op de bank. Op social media Twitter/Facebook/Pinterest ben ik bij vlagen te actief ;-)

En praktisch… Mijn werkdagen zijn voornamelijk maandag, donderdag en vrijdag. De komende tijd zal dat veel vanuit huis gebeuren, of vanuit Kostverloren. We weten wel dat we verbonden zijn als huisgenoten Gods (om een bijbels beeld te gebruiken).
Mijn e-mailadres is karin.timmerman@gkbs.nl.
Mijn telefoonnr. is 06 22179525