gereformeerde kerk

groeien in geloof

GKBS

Geloofswortels

Heb jij dat ook? Je wil wat doorgeven van je geloof aan je kinderen, maar hoe dan? Zelf heb je goede herinneringen aan bepaalde dingen uit je jeugd. Aan geloven thuis of in de kerk. Andere dingen zou je zelf misschien liever niet of op een andere manier aan je kinderen mee willen geven. En wat als één van de ouders anders (of niet) in het geloof staat, hoe geef je het dan door?

We willen jullie drie avonden aanbieden waarin je met een groep samen optrekt en betrokken raakt bij elkaar. Verbondenheid met mensen die in dezelfde fase zitten, zal je inspireren en bemoedigen. Misschien herinner je je dat van de avonden doopcatechese. Deze avonden zullen bestaan uit bemoediging voor je eigen geloof uit de Bijbel, delen van je leven en dat samen in gebed brengen of gebed ervoor vragen. Ook is er tijd om ervaringen in het geloofsopvoeden uit te wisselen. Ook heel welkom als je er alleen voorstaat in de geloofsopvoeding om welke reden dan ook!

We doen dit met een groep die in dezelfde fase zit als jij, want we nodigen iedereen uit die in 2022, 2021 of 2020 een kind heeft gekregen en/of laten dopen. Je kan je inschrijven (en/of je vragen stellen) bij karin.timmerman@gkbs.nl.

Afgelopen 2 jaar hebben we een nieuwe groep gestart na een workshop op de gemeentezondag. 
De avonden zijn nu gepland op 21 maart, 4 en 18 april maar die data kunnen we schuiven!

Heb je interesse maar komen deze data je niet uit? Neem even contact op en we gaan op zoek naar mogelijkheden.

Meer informatie
Karin Timmerman, karin.timmerman@gkbs.nl.