gereformeerde kerk

groeien in geloof

LEREN, GROEIEN, ONTMOETEN EN INSPIREREN

Ontmoeting & Inspiratie

Ontmoeting & Inspiratie is ons activiteitenprogramma en leerhuisprogramma. Hiernaast vindt u een actueel overzicht van de komende of lopende activiteiten: meest bovenaan wat in het voorjaar gepland staat (naar onderen activiteiten die al geweest zijn). 

Speciale aandacht voor 29 januari: hoe wij samen een dementie-vriendelijke kerk kunnen zijn.
Er staan ook een paar gloednieuwe bij als Vrijbuiters en Ban de haast! Stel gerust je vragen aan degene die het leidt, als je er meer over wil weten dan er in de tekst staat. En als u iets mist, mail het naar Ontmoeting & Inspiratie ook!

De commissie is van twee kerken samen, namelijk de Vaartkerk op Eemdijk en de Gereformeerde kerk Bunschoten-Spakenburg. Sommige activiteiten zijn nog interkerkelijker, zoals Alpha. Mensen ontmoeten en inspiratie krijgen om met Gods Woord bezig te zijn. De één doet dat door Bijbelstudie, de ander door te zingen of te tekenen. Weer een ander zoekt de stilte op. Dit seizoen geven we weer geen boekje uit omdat we flexibel willen zijn. We maken alles via website, Scipio en Kerkwijzer bekend, bijv. info over leiding, lokatie. Hiernaast kan je klikken op wat al bekend is.

Meer informatie
Meer informatie en opgeven kan bij Wilma Boekhout, ontmoetingeninspiratie@gkbs.nl .


Koffie-ochtend in Adventkerk
Elke woensdagmorgen is er weer koffie en thee, warmte, gezelligheid en een luisterend oor in de Adventkerk. Wees welkom! De hal in de Adventkerk is open van 10:00u-12:00u. Ophalen en thuisbrengen is mogelijk.