gereformeerde kerk

groeien in geloof

GKBS

Vrouwenverenigingen

De Gereformeerde Kerk mag zich verheugen in een aantal vrouwenverenigingen. De eerste vrouwenvereniging kwam in het najaar van 1945 voor het eerst bij elkaar.  De jongste vrouwenvereniging is opgericht in januari 2006. In 2005 mochten de verenigingen het 60-jarig bestaan vieren. En in 2015 het 75 jarig bestaan. De meeste vrouwenverenigingen komen eens in de drie weken bijeen, om met elkaar zich te verdiepen in de Bijbel, Gods Woord.

De volgende vrouwenverenigingen zijn er:
 
V.V. SCHAKEL I
U bent van harte welkom! Wij  komen om de drie weken op donderdagavond in de Adventkerk bij elkaar. Leeftijd vanaf ongeveer 60 jaar.

Bestuur
Presidente: Hennie Koelewijn, 033-8891136, hennie.koelewijn@casema.nl  
Secretaresse: Loes Heijnen, 033-2984195, h.heijnen@casema.nl 
 
V.V. SCHAKEL 2
Deze vereniging komt om de drie weken op woensdagavond in Kostverloren bij elkaar. De avonden beginnen om 19.30 uur. Leeftijd vanaf ongeveer 60 jaar. Meer informatie wordt bekend via de Kerkwijzer.

Bestuur
Presidentes:  Eef Vedder, tijmeneneef@pwe.nl en Tineke Dop, t.dop@planet.nl.
Secretaresse: Maria Boon, 06-15888318, mariaboonn@gmail.com.
 
V.V. SAMEN OP WEG
Wij komen om de drie weken op donderdagavond in de Adventkerk bij elkaar. Leeftijd ongeveer van 55 t/m 65 jaar.

Bestuur
Presidentes: Angnies Buffing, 06-21543548, wim.buffing@kpnmail.nl en Reinie Brink, 033-2985492, bbrink@live.nl
Secretaresse: Marwil v.d. Mheen, 033-2985199, marwilvandemheen@hotmail.com. 
   
V.V. NIET IN EIGEN KRACHT (NIEK)
Wij zijn een groep vrouwen tussen de 35 en 55 jaar die één keer in de drie weken bij elkaar komen op een donderdag om 20.15 uur in Kostverloren en sluiten rond 22.00 uur af:
  • om met elkaar te praten over ons geloof
  • om te leren uit de Bijbel
  • om naar elkaar te luisteren
  • avonden die je sterken in je geloof
  • avonden die je aan het denken zetten
Elke avond is anders en wordt verzorgd door onze leden. We beginnen met een bijbelstudie en na de pauze werken we dit verder uit aan de hand van vragen, discussie, een spel of iets creatiefs. Ook is er een mogelijkheid om voor je te laten bidden. Misschien vind jij het ook de moeite waard om het komende seizoen met ons mee te komen doen. Wij starten om 20.15 uur in het Kostverloren. Rond 22.00 uur willen wij de avond afsluiten. Wil je meer informatie of heb je vragen, dan kan je contact opnemen door een mailtje naar ruudenemgrevandegeest@hotmail.com te sturen of door te bellen met een van onze bestuursleden...

Het bestuur
Emgré van de Geest, 033-2988558, ruudenemgrevandegeest@hotmail.com.
Elles Zwaan, Ethelka Hop & Rozalia Kollen.
 
A.V.V. DOOR DE KRACHT VAN UW LIEFDE
Wij zijn een groep vrouwen (vanaf ongeveer 30 jaar tot pakweg 45) die eens in de 4 weken op een woensdagavond bijeenkomen; Naast veel gezelligheid willen we ons verdiepen in ons leven met onze Heer. Aan de hand van een onderwerp gaan we aan de slag met de Bijbel en juist door het samen te doen ontdekken we prachtige nieuwe dingen, kunnnen we groeien en leren we steeds meer over het fantastische wat onze Heer voor ons heeft gedaan en nog dagelijks wil doen!
De avonden worden door de leden in kleine groepjes georganiseerd. Hierdoor is elke avond weer anders. We starten vanaf 20.15 uur en stoppen rond 22.00 uur in het Kostverloren, maar vanaf 20.00 uur staat de koffie en thee klaar.

Meer informatie
Stuur dan even een mailtje naar avv-gkbs@hotmail.com Dan nemen we graag contact met je op.
Groetjes, Hennita, Lucinda, Rika en Ernestine