gereformeerde kerk

groeien in geloof

Discipelschapstraining

Vrijheid in Christus @home

Vrijheid in Christus is een discipelschapstraining. In 10 avonden en een zaterdag nemen we de tijd om te groeien in onze identiteit in Christus. Deze cursus is voor mensen die aan het werk willen gaan om stevig te komen staan in de verbondenheid met Jezus Christus, onze Heer. Bij voldoende belangstelling start er in september 2023 een nieuwe serie. Meer informatie bij Ronny van Renswoude, 06-19460035.Vrijheid in Christus
In september 2023 start er weer een nieuwe cursus Vrijheid in Christus. Opnieuw in een huiskamer, in een kleine groep, gewoon rond de keukentafel, met een bakkie koffie of thee. Samen op zoek gaan naar wie jij mag zijn in Christus.

In deze discipelschap cursus gaan we ontdekken wat het betekent om een volgeling van Jezus te zijn. Een greep uit de onderwerpen: Waar kom ik vandaan? Kiezen om de waarheid te geloven; Onze dagelijkse keuzes; De strijd om ons denken; Vergeven vanuit je hart en Dagelijks wandelen in vrijheid. De cursus zal op een dinsdagavond worden gegeven, 1x in de 14 dagen, van 19:30u-21:30u.
12, 26 sept,
10, 24 okt 
7, 21 nov 
19 dec
2 jan
Zaterdag 6 jan stappendag
16, 30 jan. 2024
Locatie worden later bekend gemaakt. Halverwege de cursus is er 1 zaterdag, de zogenaamde ‘stappendag’.

Opgeven: bij ontmoetingeninspiratie@gkbs.nl of telefonisch bij Wilma Boekhout, 06-22604029 . Na inschrijving ontvang je een bevestiging. We vragen € 25,00 voor de cursus. Hiervoor krijg je 2 werkboeken en een lunch op de zaterdag. Meer informatie: bij Ronny van Renswoude 06-19460035 of r.vanrenswoude@gkbs.nl

Hallo ik ben Arie de Jong en heb samen met mijn vrouw Rita dit jaar de cursus ‘Vrijheid In Christus’ gedaan. Het was een fantastische reis met allemaal mooie mensen, en met mooie gesprekken. Door het aangeboden studiemateriaal ga je meer over jezelf nadenken in relatie tot onze Vader in de hemel. Hierdoor ben ik dichter bij mijzelf en bij onze Vader gekomen. Ik wil deze cursus van harte aanbevelen. (Arie)

 

De ‘Vrijheid in Christus’ cursus vond ik heel mooi om te volgen. Het waren hele fijne leerzame en gezellige avonden! Gewoon lekker thuis bij iemand aan de keukentafel. Dit gaf een hele gemoedelijke en vertrouwde sfeer. Al vanaf de 1e avond. De cursus heeft me weer dichter bij God gebracht. Het heeft mij laten groeien in geloof. En ik heb ontzettend veel geleerd!  Door om de week zo intensief met Gods woord bezig te zijn groeit het verlangen in je hart om Jezus te volgen. Het kost je maar 2 avonden per maand en het brengt je veel vrijheid en vreugde op je weg met God. Dus twijfel je nog om mee te doen aan de cursus? Ik zou zeggen doen. Je hebt niks te verliezen alleen maar te winnen! (Petronella)