gereformeerde kerk

groeien in geloof

27 okt vrouwenzang

Vrouwenzangavond


VROUWENZANGAVOND in de ADVENTKERK
Datum: vrijdag 27 oktober 
Aanvang: 19.30 uur; inloop vanaf 19.00 uur. 

Thema: ‘Zij inspireert mij’. 

Op vrijdag 27 oktober heten wij u graag van harte welkom op deze vrouwenzangavond.

Tijdens deze avond laten we ons inspireren door het leven van drie bijzondere Bijbelse vrouwen namelijk Ruth, Orpa en Naomi, waar mannen aan de zijlijn staan. Ds. Neeltje Rietveld neemt u mee in de wereld van deze vrouwen, we zingen prachtige liederen en er gebeurt meer. De dienst wordt begeleid door Ingrid de Jong (piano) en zij wordt bijgestaan door drie zangeressen (Henriette, Rosana en Christina).

Ter inspiratie: Misschien heeft u ook gehoord over de film Barbie. Deze film is een aantal maanden geleden in première gegaan en gaat over de wereld van Barbie, een perfecte wereld waarin mannen niet meedoen. In zekere zin lijkt het verhaal van Ruth daar op: ook in haar wereld staan de mannen aan de zijlijn, maar anders dan bij Barbie is haar wereld verre van perfect. Als Barbie al inspireert, hoeveel meer dan vrouwen als Ruth en Naomi? 
Een citaat uit de film: ‘The real world is not perfect, but you inspire me’. 


Tijdens de avond wordt een collecte gehouden voor de gemaakte onkosten. Na afloop van de avond wordt u een hapje en drankje aangeboden waarbij het tweede drankje voor eigen rekening is.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de vrouwenzangavond! 

Graag tot dan! 
Themadiensten commissie