gereformeerde kerk

groeien in geloof

Even time-out

Weekend met stilte en bezinning 5-7 april

Weekend met stilte en bezinning

Het leven trekt aan alle kanten aan je, het is druk en gedachtes blijven draaien in je hoofd. Het is moeilijk om stil te staan en Gods stem te verstaan. In de Bijbel hoor je David zeggen, dat zijn ziel rust bij God moet zoeken, die woorden zijn ook voor ons nog steeds actueel. 
Daarom gaan we met regelmaat naar het gastenverblijf van de Priorij de Essenburgh in Hierden, om het dagelijks leven even achter ons te laten en stil te staan en te verblijven op een plek waar Gods woorden klinken. Een deelnemer beschreef het ooit als ‘quality time met God’.  

In het programma is veel tijd opgenomen om de stilte op te zoeken en daarin je weg met God te gaan. We verzorgen met elkaar de maaltijden. Er is ruimte voor een wandeling en gezamenlijk gesprek. Naast ons eigen programma nemen we ook deel aan de vieringen in de kapel. Zo proeven we iets van een manier van leven uit het geloof in Jezus Christus, die ons grotendeels vreemd is. Ook de manier van zingen van onberijmde Psalmen is even wennen. Op zaterdagavond en zondagmorgen wordt de Eucharistie gevierd, wij zijn van harte welkom om daarin mee te vieren.  

We nodigen je uit om een keer met ons mee te gaan.

Algemene informatie 
Datum
: vrijdag 5 april – zondag 7 april 2024
Cursusleider : Jeannette Beukers - Koelewijn
Locatie : De Boerderij, gastenverblijf van de Priorij De Essenburgh te Hierden (bij Harderwijk), alle deelnemers hebben een eigen kamer.                               
Tijd : vertrek vrijdagavond 19.00 uur; vertrek zondagavond ong. 19.30 uur

Minimaal aantal deelnemers : 6x
Maximaal aantal deelnemers : 9x (evt. meer als er kamers gedeeld worden)

Datum voorbereidingsavond is 20 maart 2024
Opgeven
Je kunt je hiervoor, uiterlijk 19 maart 2024 per e-mail aanmelden bij ontmoetingeninspiratie@gkbs.nl of telefonisch bij Wilma Boekhout, 06-22604029 . Na inschrijving ontvang je een bevestiging.

Kosten
€ 140 per persoon, inclusief voorbereidingsavond, maaltijden, éénpersoonskamer met douche en toilet, exclusief reiskosten. Mocht je je kamer willen delen met iemand, dan is dit mogelijk.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeannette Beukers, telefoon 06-44698765 of per e-mail jjmbeukers@msn.com